Brødrene Damien og Romain Bouchard på Domaine de l'Enclos har 29 hectares økologisk dyrket vinmarker. De er sertifisert på alle 4 av Chablis`s kvalitetsnivåer. Vinmarkene og den store eiendommen har noen av de vakreste beliggenhetene midt i hjertet av Chablis.
Vinifikasjon og vitikultur
Sammen med arbeidslaget sitt strever de to brødrene etter perfeksjon, både i vinmarken og i vinene sine. Året rundt jobber de velvillig, og respektfull i vinmarkene da de mener det er her store deler av jobben for det flotte uttrykket av terroir i vinene, skjer. Preventive tiltak for å beskytte vinrankene mot sykdom brukes, der det kun benyttes produkter med opphav i naturen, kobber, sulfitt, og plante-preparater. Jobben innebærer også respektfull Poussard beskjæring, kun økologiske sprøytemidler, forsiktig oppbinding, fjerning av bladverk, og manuell innhøsting av alle årganger.
Om vinene
Druetypiske viner, som bærer preg av sitt opphav i det kalk og leire-holdige jordsmonnet i Chablis.